• Marnys Apricot Kernel Oil 125Ml.
-17%

Marnys aprikoosinkiviöljy 125 ml.

SKU-koodiMA8410885070852
MARNYS APRIKOOSINSIEMENÖLJY on kasviöljy, jota käytetään aromaterapiassa ja hieronnoissa. Tämä öljy saadaan aprikoosin siemenistä, ja se on luonteeltaan kevyt ja imeytyy nopeasti. Se tunnetaan kosteuttavista ja pehmentävistä ominaisuuksistaan, jotka ravitsevat ja elvyttävät ihoa.
Normaalihinta €7,00 5,6 € / 100ml
Alennushinta €7,00 Normaalihinta €8,47
Säästät: -€1,47
5,6 € / 100ml
Marnys Apricot Kernel Oil 125Ml.
Marnys aprikoosinkiviöljy 125 ml.
Normaalihinta €7,00 5,6 € / 100ml
Alennushinta €7,00 Normaalihinta €8,47
Säästät: -€1,47
5,6 € / 100ml

 

 
MARNYS:n aprikoosinkiviöljy on luonnollinen tuote, jota käytetään aromaterapiassa ja hieronnoissa. Tämä öljy uutetaan aprikoosinkivistä, ja sitä käytetään ihon kosteuttamiseen ja ravitsemiseen sekä ryppyjen ja hienojen juonteiden ulkonäön parantamiseen. Sitä käytetään myös kantajaöljynä eteeristen öljyjen laimentamiseen ja niiden levittämisen helpottamiseen terapeuttisissa hieronnoissa. Aprikoosinkiviöljy on runsaasti rasvahappoja ja vitamiineja sisältävä tuote, mikä tekee siitä hyödyllisen ihonhoidossa.

Käyttöohjeet

MARNYS APRIKOOSINSIEMENÖLJY 125 ml on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön. Sitä voidaan levittää suoraan iholle tai sekoittaa muihin eteerisiin tai kasviöljyihin hierontaa varten. Ennen laajempaa käyttöä on suositeltavaa tehdä pieni herkkyystesti pienelle ihoalueelle.

Ainesosat

MARNYS-aprikoosinsiemenöljyn 125 ml pääasiallinen vaikuttava aine on aprikoosinsiemenöljy.
Lääketeollisuus
neuvo
Consult our pharmacist
Silvia Del Río
A pharmacist specializing in dermocosmetics, skin microbiota, and hygiene will advise and help you with the most suitable treatment.
Ask me