• Artesania Anis Essential Oil 10 Cc.
-19%

Artesania Anis - eteerinen öljy 10 cc.

SKU-koodiAR8435041044478
Artesania-aniksen eteerinen öljy 10 cc on korkealaatuista aniksen eteeristä öljyä. Tätä eteeristä öljyä käytetään yleisesti aromaterapiassa sen rentouttavien ja ruoansulatusta edistävien ominaisuuksien vuoksi. Sitä voidaan käyttää diffuusoreissa, hieronnoissa tai lisätä henkilökohtaisen hygienian tuotteisiin.
Normaalihinta €8,30 8,3 € / 1ud
Alennushinta €8,30 Normaalihinta €10,26
Säästät: -€1,96
8,3 € / 1ud
Artesania Anis Essential Oil 10 Cc.
Artesania Anis - eteerinen öljy 10 cc.
Normaalihinta €8,30 8,3 € / 1ud
Alennushinta €8,30 Normaalihinta €10,26
Säästät: -€1,96
8,3 € / 1ud
Lääkityssuositus
 
 
 
2 tuote(et)
€0,00

 

 
Artesania Anis -eteerinen öljy 10 cc on aniksen eteerinen öljy, jota käytetään aromaterapiassa. Anis tunnetaan rauhoittavista ja ruoansulatusta edistävistä ominaisuuksistaan, minkä vuoksi tätä eteeristä öljyä käytetään yleisesti ruoansulatusongelmien, kuten ruoansulatushäiriöiden, vatsakipujen ja ilmavaivojen, lievittämiseen. Sitä käytetään myös stressin ja ahdistuksen lievittämiseen, sillä sen makealla ja lohduttavalla tuoksulla on rentouttavia ominaisuuksia. Lisäksi aniksen eteeristä öljyä käytetään miellyttävän tuoksunsa vuoksi myös kosmetiikkatuotteiden ja hajusteiden valmistuksessa.

Käyttöohjeet

Käytä tätä tuotetta levittämällä muutama tippa Artesania Anis -eteeristä öljyä (10 cc) halutulle alueelle ja hieromalla sitä kevyesti, kunnes se imeytyy ihoon. Sitä voi käyttää laimennettuna kasviöljyyn hierontaan tai lisätä muutaman tipan aromaterapia-diffuusoriin.
Lääketeollisuus
neuvo
Consult our pharmacist
Silvia Del Río
A pharmacist specializing in dermocosmetics, skin microbiota, and hygiene will advise and help you with the most suitable treatment.
Ask me