Vaseliini on peräisin tyydyttyneistä hiilivedyistä, jotka on jalostettu pitkällisessä prosessissa kermaiseksi ja erittäin kosteuttavaksi aineeksi.
Näiden ominaisuuksien ansiosta sitä käytetään monissa erilaisissa kosmetiikkatuotteissa, ja Rf on halunnut hyödyntää näitä ominaisuuksia kehittääkseen korkealaatuisen vaseliinin, joka auttaa:
- Ihon kosteuttamiseen.
- Hankaumien ja ärsytysten lievittämiseen.
- Ihotulehduksen ja vaippaihottuman lievittämiseen.
- Ryppyjen pehmentämiseen, minkä vuoksi sitä käytetään monissa ikääntymistä ehkäisevissä voiteissa.
- Edistää kulmakarvojen ja partan paksuutta ja kasvua.
- Vaseliini kosteuttaa auringon tai kylmän kuivattamia ja hilseileviä huulia sekä auttaa pitämään ne kosteutettuina ja hehkuvina.
- Kosteuttaa ja kuorii kuivia ja kovettuneita jalkoja sekä ehkäisee rakkuloiden muodostumista.
- Vaseliini ravitsee hiuksia ja auttaa korjaamaan haaroittuneita hiuslatvoja.
- Se kosteuttaa kynsinauhoja ja parantaa kuivien, ryppyisten ja täplikkäiden käsien ulkonäköä.
- Sitä käytetään tulehdusten lievittämiseen ja haavojen hoitoon, sillä se edistää paranemista ja kosteutus tuo joustavuutta alueelle, mikä estää ihon kiristymistä ja siitä aiheutuvia vaivoja.
- Kosteuttaa, pehmentää, lievittää tulehdusta ja parantaa tatuoidun ihon uudistumista.
- Poistaa meikkijäämät.
- Voitelu miesten ja naisten sukupuolielimille.
- Puhdistaa ja kiillottaa lakkakengät